page-header

Kontakt

Vi vil gerne hjælpe dig
undertitel

For at kunne hjælpe dig kræver det at vi kommer i kontakt med hinanden, så du kan få en tid hos os hurtigst muligt. Dette skulle gerne være nemt og bekvemt. Der er ikke noget værre end ikke kunne få kontakt når man har brug for det.

Vi kan kontaktes telefonisk og via mail, men det nemmeste og bedste er at ringe til os så du kan få en tid med det samme. Vi kan ikke besvare mails med det samme, og derfor  tager det noget tid inden vi finder en tid der passer dig. Vores erfaring er også at under en mail korrespondance, at de ledige tider i mellemtiden er givet til andre.

Vi prøver så vidt det er muligt selv at besvare alle vores opkald, for at kunne rådgive dig bedst muligt. Alle de opkald vi ikke når at tage, bliver viderestillet til et firma der hedder Klinikker.dk som håndterer opkaldene. Klinikker.dk er telefon service for sundheds professionelle, og alle de ansatte er fysioterapeuter. Klinikker.dk kan tage imod tidsbestilling, og svare på de fleste fagrelevante spørgsmål. Vil man gerne i kontakt med os, så kan du lægge en besked hos klinikker.dk og vi vil ringe tilbage.

background
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig
undertitel
For at kunne hjælpe dig skal vi mødes

Ring eller skriv til os – vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.​

​Svendborg Kiropraktik & Fysioterapi
Sundhedshuset, Hulgade 9, 2. sal
5700 Svendborg

Kontaktoplysninger
Tlf.: 62 20 19 19
E-mail: info@svendborgklinikken.dk

DU kan også sende en besked via formularen til højre.