page-header

Klinikken

En professionel klinik i et moderne sundhedshus
I hjertet af Svendborg

Svendborg Kiropraktik & Fysioterapi er beliggende i det nye Sundhedshus i Hulgade, som blev indviet i marts 2017. Bygningen var oprindelig tobaksfabrik og husede senest Social- og sundhedsskolen, inden det i 2016 blev total renoveret og indrettet, så det opfylder de krav, der er til et moderne sundhedshus.

Sundhedshuset er indrettet lyst og handicapvenligt, således at folk med gangbesvær nemt kan komme rundt. Der er elevator, ingen dørtrin samt gode parkeringsforhold foran bygningen.

Svendborg Kiropraktik & Fysioterapi er beliggende på 2. sal i lyse, behagelige samt lydisolerede lokaler. Der er fælles it-system i alle rum, til effektiv journalføring. Klinikken råder over en powerlaser.

Huset rummer desuden en stor tandlægeklinik, en fodterapeut, psykolog, bandagist, demens afsnit,  samt kommunens rehabiliteringstilbud til borgere med kroniske sygdomme. I løbet af 2020 vil screening for brystkræft blive foretaget i sundhedshuset.

Vi afholder vores holdtræninger i Sundhedshusets nye moderne træningssal.

  • Parkering lige ved døren.
  • Handikap parkering
  • Centralt og meget tæt på banegård og rutebilstation.
  • Handikap venligt. Der er elevator og ingen dørtrin
  • Lukkede lydisolerede rum.
Vi er glade for vores arbejdsplads

Svendborg Kiropraktik og Fysioterapi er en dejlig arbejdsplads. Vores klinik er bygget til klinikdrift og det fungerer.

Det er ikke uvæsentligt, at der er ventilation, ensartet behageligt lys i hele rummet, samt store vinduespartier ud til havnen i vores klinikrum.

Indeklima, lysindfald og luft er vigtige elementer for et godt arbejdsmiljø, hvilket gør at vi møder glade på arbejde, og er friske hele dagen.

background
Nyheder
Akkreditering

Klinikken er dags dato gået igang med at få klinikken akkrediteret. Et forløb varetaget af DDKM (den dansk kvalitets model). Akkreditering er en kvalitetsvurdering hvor en ekstern organisation vurderer om vores klinik lever op til et sæt af fælles besluttede standarder. Et forløb vi glæder os til.

Kursus

Den 28. februar drager Ruben til København for at deltage i Ann Cools part 3 skulder kursus. Kurset er fredag og lørdag, så han er kun væk fra klinikken en dag.

Uge 7

Ruben er på arbejde onsdag den 12 februar. Mandag og tirsdag er han på skiferie med sine drenge. Ulla arbejder mandag , tirsdag og onsdag. Torsdag og fredag er klinikken helt lukket.