page-header

Fysioterapeut

Fysioterapeut / Cert. MDT., Exam. MT, CMP
Ruben Berdichevsky

Ruben blev uddannet som fysioterapeut fra Fysioterapiskolen i Odense 1999. Siden grunduddannelsen har Ruben arbejdet på klinik og undervist i kortere perioder på fysioterapiuddannelsen, og har derfor over 24 års erfaring med at behandle patienter med smertefulde led og muskler.

Ruben har løbende efteruddannet sig. Faktisk er det blevet til over 40 efteruddannelseskurser, hvilket gør at Ruben ligger på et ekstremt højt fagligt niveau. Den løbende videreuddannelse sikrer at Ruben holder sig opdateret så han kan tilbyde dig den bedste og mest effektive behandling.

Ruben er certificeret i Mckenzie behandling (Cert MDP), certificeret i Mulligan konceptet (Cert CMP ) samt examineret Manuel Terapeut (exam MT).

Rubens store interesse og speciale er skulder og løbeskader.

Ruben har gennemgået den Udvidede lænderygsundersøgelse (ULRUS)

Ruben elsker at rejse, fordybe sig i litteratur samt at dyrke sport. Han har hele sit liv dyrket masser af sport blandt andet fodbold i Jyllandssserien, samt spillet 1. division i squash. I dag bruges tiden primært i kajakken eller med løbesko eller rulleski på fødderne. Han prøver ofte kræfter med udholdenheds displiner såsom adskillige marathonløb, Tour de Gudenåen, og gennem ført Vasa lobbet på langrendsski.

Ruben er aktiv med frivilligt foreningsarbejde. Han er tilknyttet Sg’s Motion og fitness afdeling som instruktør i kettlebell.  I Sg er han desuden rulleskiinstruktør samt kajakinstruktør i Svendborg kajakklub.

Tidligere har Ruben været ungdoms træner i SFB. I den periode har han taget DBUs træner uddannelse (C, B1 og B2 ), talentudviklings og flere coaching kurser.

Ruben er gift med Ulla og sammen har de tre drenge.

CV og uddannelser
CV

Rubens CV

Læs mere

UDDANNELSER

Rubens uddannelser og efteruddannelser

Læs mere

KURSER

Rubens kurser

Læs mere